Automate your Marketing
with Womplify




 


By: LITTLE MAMA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Feb-2010 05:16 Email | Share | | Bookmark

Lama sungguh tak bercuti...Kali ni nak update cite masa kami berada dipuncak genting higlands...Sungguh nyaman,sejuk...Percutian kali ni telah ditaja oleh mysister.... Hik..hik..hik... Milions thanks to her...Lepas ni kalau dapat doyan runtuh,jangan lupa taja lagi yea... Kite gi bandung plak...So tak nak citer betapa gumbiranyer kami sebab kalau tengok gambar pun dah tau betapa gumbiranyer kami berada dipuncak sana..Dah nama pun kota keriangan kan... hehehehehe So enjoy the pictures...



























Sunday, 7-Feb-2010 04:13 Email | Share | | Bookmark

Lama sungguh tak menghupdet FP ni..Naik bersawang dah..Nasib tak lupa password... hehehehe...So kali ni nak uplode my sister pic wedding...Terima kasih pada rakan2 FP yang sudi datang massa tu.. Tapi tu la kite tak pegang kamera masa tu so, tak adalah gambar korang2.. Cuma ada gambar kak iezah n bro amin jer...Anyway thanks pada semua...Layannnzzzz














































Thursday, 17-Dec-2009 16:25 Email | Share | | Bookmark
















Thursday, 3-Dec-2009 15:49 Email | Share | | Bookmark

Kepada semua rakan-rakan fotopages/blogger dijemput hadir
keteratak bonda dihari persandingan adik perempuan eayda...
Semoga kehadiran rakan-rakan fotopages/blogger
memeriahkan lagi suasana majlis...
Disambil kita beramah mesra sesama kita...















Monday, 23-Nov-2009 16:51 Email | Share | | Bookmark

Kejutan birthday party for my sister... Huhuhuhu mmg dia terkejut.. Kami adik beradik telah berpakat detik 12.00am 17 November 2009 nak buat kejutan untuk my sister.. Nak dijadikan cerita pada petang 16 November 2009 kami telah berpakat ramai2 untuk celebrate birthday at blue box karaoke... So kul 11.30pm dari rumah my mom...My sister pun tak rasa apa2 sebab dia excited giler bawak kereta baru... Hadiah birthday from dia punya hubby la... So,bila sampai karaoke kawan2 telah ada didalam bilik termasuklah eayda..Sebab eayda jer masa tu bawak kamera..Bukan bawak tapi sentiasa ada dalam handbeg.... So,bila dia tolak jer pintu alangkah terkejutnya dia........ Ditambah lagi dengan iringan lagu yang berkumandang.... Sampai kul 2pagi kiteorang dok bertapa kat situ....Anyway thanks pada semua yang telah menjayakan majlis ini...

















Kepada sesiapa yang berminat nak hirer eayda shoot apa2 majlis ble tengok hasil kerja Eayda at http://littlestars.fotopages.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net